Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Verzending & retourneren

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Wij verzenden onze bestellingen standaard via Post.nl. De levertijd bedraagt 1-2 werkdagen.

Verzendkosten binnen Nederland: Bij een bestelwaarde boven € 75,- betaalt u geen verzendkosten. Voor bestellingen onder € 75,- rekenen wij € 8,50 aan verzendkosten.

Retourneren of omruilen

Heeft u een artikel besteld maar is het niet wat u had verwacht? Geen probleem. U krijgt altijd het volledige bedrag dat u hebt betaald terug.

Retouren worden geaccepteerd als het artikel onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking is. Stuur het artikel inclusief alle accessoires binnen 14 werkdagen retour vergezeld van de factuur/pakbon in de juiste verpakking.

Houd er rekening mee dat dit alleen van toepassing is als u de hele bestelling retourneert. Als u bijvoorbeeld 2 artikelen bestelt, er 1 houdt en 1 retourneert, zal de online winkel de verzendkosten niet terugbetalen.

Retourneer uw bestelling alstublieft via het postkantoor. Wij adviseren u het bewijs van verzending te bewaren. Gebruik hiervoor het onderstaande formulier.

Bij twijfel of vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice via lowlandoutdoor@gmail.com.

Wij verwerken retouren doorgaans binnen twee werkdagen. Uw terugbetaling wordt zo snel mogelijk gedaan, maar uiterlijk binnen vijf werkdagen na ontvangst van uw pakket.

  • Als producten beschadigd zijn of als u de verkeerde producten hebt ontvangen, zal Lowland Outdoor de verzendkosten vergoeden.

  • Het retourneren van het product is op risico van de klant.

Voor onze Belgische klanten: Gratis retouren kunnen alleen worden afgegeven bij een post.nl-locatie. U kunt het dichtstbijzijnde retourpunt vinden op www.postnl.be.

Ons retouradres: Birdland International BV Postbus / Antwoordnummer 8000 3953 ZV Maarsbergen - Nederland