Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Klantenservice

Bij Lowland Outdoors helpen we je graag om het meeste uit je buitenavonturen te halen, of je nu kampeert in de bergen of trekt door ruig terrein. Onze hoogwaardige donzen slaapzakken zijn ontworpen om je warm en comfortabel te houden, ongeacht de omstandigheden.

Onze fabriek heeft ervaren vakmensen in dienst die trots zijn op het produceren van slaapzakken die zowel duurzaam als stijlvol zijn. We gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit en geavanceerde productieprocessen om ervoor te zorgen dat elke slaapzak die we produceren voldoet aan onze hoge normen.

Onze donzen slaapzakken zijn lichtgewicht en compact, waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn op al je buitenexpedities. Met verschillende maten en stijlen om uit te kiezen, hebben we de perfecte slaapzak voor iedereen, van de casual kampeerder tot de serieuze bergbeklimmer.

Dus als je op zoek bent naar een hoogwaardige donzen slaapzak die je warm en comfortabel houdt tijdens je volgende avontuur, zoek dan niet verder dan Lowland Outdoor. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid is ongeëvenaard in de branche, en we staan achter elk product dat we verkopen.

Als je vragen hebt over onze producten, neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail. Je bent ook altijd welkom om onze werkplaats te bezoeken, waar we graag de tijd voor je nemen.

Met vriendelijke groeten,

Matthijs en Jan

Birdland International BV - Lowland Outdoor

Ambachtsweg 14 - 3953BZ Maarsbergen

Telefoon: +31 (0)343 431600
E-mail: lowlandoutdoor@gmail.com

Bezoek onze showroom:
Ma - Vrij: 9-16u
Zat - Zon: Gesloten

Contact